Alessia kanapé 139.000 Ft-ért

Alessia kanapé
Érdekli a termékünk?
139000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Alessia kanapé

Termék leírása:

Az Alessia kanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. Mivel ágyazható kivitelű is lehet, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. A felület kényelmessége a hideghabos egységek által szolgáltatott. Jobbos, valamint balos állásban is tudjuk biztosítani, ez által könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, amire szüksége lenne. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció 
 - Ágyneműtartós változatban is.
Méretek:
 - Szélesség: 235 cm,
 - Mélység: 100 cm,
 - Fekvőfelület: min 200 x 155 cm
- Ülő magasság: 41 cm,
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Egyenes kialakításban

Felhívom