Ülőgarnitúra-választás funkció szerint?

2016-11-08 09:54

Sokan már csak a méretet, anyagot és színt nézik: legyen minél nagyobb, ami még befér, könnyen tisztítható legyen, és a színe is megfeleljen. De mi lesz a funkcióval?

Tegyük fel a kérdést, hogy mire keresünk ülőgarnitúrát, mire feleljen meg. Vendégek leültetésére, vendégágynak is lehessen használni? Esetlegesen nem is a nappaliba szánjuk, így nem is lesz olyan klasszikus ülőgarnitúra, kanapé funkciója? Ha megválaszoltuk a kérdést, akkor térjünk csak át a már említett tényezőkre, a méretre, színre ésatöbbi.

Ne üljünk fordítva a lovon: mindig a célt határozzuk meg, és csak annak függvényében az eszközt. Értsd, az ülőgarnitúra esetében mindig az domináljon, hogy mire akarjuk használni! Persze, van olyan helyzet is, hogy beleszeretünk egy bútorba, aztán keresünk neki helyet, funkciót, magyarul megmagyarázzuk magunknak, hogy miért is kell megvennünk, de nem ez a döntő és jellemző szituáció.

Az olcsoulogarnitura.hu-n számos funkcióval bíró ülőgarnitúrát talál, így mindenki megtalálja a számára megfelelő bútort! Medence vásárláshoz kattintson ide: https://labdamedence.hu/

Jó böngészést!

Felhívom