Ülőgarnitúra raktárunk feltöltve!

2016-10-10 12:09

Mi készen állunk a nagy dömpingre, mert a 4400 nm-es raktárunkat feltöltöttük ülőgarnitúrával és kanapéval. Azonnal vihető 600 darab bútor! Nem tudunk még egy ilyenről Magyarországon...

A legtöbb kereskedésben mintha megállt volna az élet nyáron: az érdeklődés is alábbhagyott, de a kereskedő részéről is elfogy ilyenkor a lelkesedés. Nem ám minálunk: nálunk nyáron is pörgés van, mert úgy véljük, hogy egy percnyi kihagyás is rossz hatással lenne. Ezért ülőgarnitúrából soha sincs hiány mifelénk :)

Az ősz számunkra annyiban új erő, hogy amiket kigondolunk nyáron, azokat elkezdjük megvalósítani. Még több kamionnyi bútor kezelni, még több vásárló érkezik, és még több akció, még több ötlet. Úgy érezzük, hogy folyamatosan lendületben vagyunk, csak valamikor a gyorsulás mértéke csökken, de az is gyorsulás :) Reméljük, hogy ez a fejlődés fenntartható lesz és mindig tudunk újat és maradandót mutatni.

Nehéz persze kielégíteni a vásárlói igényeket maximálisan: ezért mi úgy gondoltuk el, hogyha rengeteg féle ülőgarnitúránk van, akkor nem lőhetünk mellé. 600 darabból csak tud választani a tisztelt érdeklődő.

Persze, ha ez a 600 mind ódivatú, gyenge minőségű lenne, akkor a kutyának se kellene, azonban úgy, hogy ezek a bútorok korszerűek, követik a kor kihívásait, így mindegyiket tudjuk ajánlani.

Felhívom