Ülőgarnitúra problémák, amire érdemes figyelni vásárláskor!

2016-09-21 16:50

Néhány tanácsot, tippet adnánk, hogy mire kell figyelmet szentelni ülőgarnitúra-vásárlásnál. Lehet spórolunk Önnek néhány tízezer forintot. :)

Először is: az üzleti modellje az adott kereskedésnek sokat elmond. Csak a külcsínyre adnak, meg a hangzatos szavakra? A kiállított bútorok szépek és jók, de csak rendelésni lehet őket, azonnal elvihetően nincsen ülőgarnitúra? Miért nincs? Tegyük fel a kérdéseket...

Értünk annyira az ülőgarnitúrákhoz, kanapékhoz, hogy megtudjuk állapítani a különböző színeket, anyagokat, hogy azok valóban azok-e, amiket állítanak róla? Azaz nem tudunk különböztetni egy bőrt a műbőrtől, vagy felismerjük a novapenta és a plüss közötti különbséget? Ha nem, akkor lehet átvernek minket könnyedén.

Ha van konkrét igényünk, és legalább tudjuk, hogy az igényünket mi elégíti ki, és az hogyan néz ki, mivel tudnának átverni, akkor már sínen vagyunk.


Fontos, hogy ismerjük meg előtte a kanapékat-ülőgarnitúrákat, tekintve, hogyha nem tudjuk az anyagokat megkülönböztetni, nem tudjuk a különböző belső szerkezeti elemeknek a működését, árát, minőségét stb. meghatározni, akkor nehéz lesz. Kérdezzen tőlünk bátran, szívesen segítünk!

Felhívom