Udine ágyazható sarok ülőgarnitúra 417.600 Ft-ért

Udine ágyazható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
417600 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Udine ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Udine ágyazható sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. Mivel egyszerű, letisztult megjelenéssel bír, ezért feldobja a helység hangulatát. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. Kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb, hogy tudjunk Önnek segíteni!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

- Ágyneműtartós funkció

- Állítható fejtámla
Méretek:
- 263x263cm szélesség

- 104/91cm magasság párna függvényében 

- 128x196cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület


Felhívom