Vito Fulla U formájú ülőgarnitúra 549.000 Ft-ért

Vito Fulla U formájú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Vito Fulla U formájú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Vito Fulla U formájú ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Az állítható fejtámasz, és a mozdítható kartámasz biztosítja, hogy könnyedén megtalálhassa az Ön számára leginkább megfelelő pozíciót. Az éjszakai vendégvárás is megoldott, az ágyazható funkcionalitásnak köszönhetően. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
- Állítható fejtámasz

- Állítható háttámla

- Állítható oldalsó kartámasz
Méretek:
- 370x310x168cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom