Santos mélybarna U formájú ülőgarnitúra 700.000 Ft-ért

Santos mélybarna U formájú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
700000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Santos mélybarna U formájú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Santos mélybarna U formájú ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A darab állítható fejtámlával, és mozdítható oldalsó kartámasszal felszerelt, és nem is véletlenül: ez által találhatja el a makulátlan kényelmi pozíciót. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Mivel bőrből készült, ezért kiváló minőségű, frappáns, és strapabíró. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb, hogy tudjunk Önnek segíteni!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanós fejtámlák
- Kattanós kartámaszok

Méretek:
-360x215x165cm

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület


Felhívom