Santa Fe luxus U ülőgarnitúra már -tól

Santa Fe luxus U ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 650.000 Ft helyett!
650000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Santa Fe luxus U ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Santa Fe luxus U ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A mozdítható fejtámasz, és az állítható oldalsó kartámla a makulátlan kényelmi funkcionalitást, és esztétikumot segítik elő. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Jobbos kivitelben kapható. Német import termékeink színvonalát hozza eme Santa Fe luxus U ülőgarnitúra. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
- Állítható fejtámasz, kartámasz és háttámla

- Multirelax
Méretek:
- 400x275x200cm befoglaló

- 250x90cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom