Houston U formájú ülőgarnitúra 650.000 Ft-ért

Houston U formájú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
650000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Houston U formájú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Houston U formájú ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Nagy vendégágy funkció 150x290cm-es fekvőfelülettel

- Ágyneműtartós  
- Mozdítható fejtámlák

Méretek:
-390x270x200cm

Kivitel:
- Kiváló minőségű hideghab

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom