Florida U alakú ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Florida U alakú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Florida U alakú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Florida U alakú ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. A darab ágyazható kivitelű, így akár éjjeli vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A német import minőség megtestesítője. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot! Rendelhető!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
Méretek:
- 337cm szélesség

- 216x179cm kiterjedés az ottomán oldalakon  

- 82/69cm magasság párnával és anélkül 

- 40cm ülési magasság

- 302x139cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- U alakú kialakításbanHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom