Bilbao U alakú szürke ülőgarnitúra 500.000 Ft-ért

Bilbao U alakú szürke ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
500000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Bilbao U alakú szürke ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Bilbao U alakú szürke ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Megjelenési eleganciáját feldobja a felületén megjelenő díszítő varrás. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Pillanatnyilag szürke színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla

Méretek: 

 -202x247x350cm
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
- Balos kialakításban
Színek:
- Készletről


Felhívom