Trend sarok ülőgarnitúra 499.000 Ft-ért

Trend sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Trend sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Trend sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. Az éjszakai vendégvárás is megoldott, az ágyazható funkcionalitásnak köszönhetően. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
 - ágyazható
Méretek:
 - 265x245cm
Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom