Tonga valódi bőr sarok ülőgarnitúra 599.000 Ft-ért

Tonga valódi bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
599000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Tonga valódi bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Tonga valódi bőr sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi kialakítást. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Motoros relax funkciójának köszönhetően kiváló lehetőségeket nyújthat akár relaxálásra is. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla

- Tároló fiók

- 2 db motoros relax
Méretek:
- 270x240cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom