Tobi puff 59.000 Ft-ért

Tobi puff
Érdekli a termékünk?
59000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Tobi puff

Termék leírása:

A Tobi puff egy olyan speciális kiegészítő bútordarab, amit a gyártó direkt a Tobi egyenes kanapéjához ajánl. A Tobi egyenes kanapéhoz tolva, ezzel a puffal egy plusz lábtartót kapunk, és ha így tekintünk rá, akkor akár egy moduláris sarokkanapéként is gondolhatunk rá, de különálló elemként is megfelelően funkcionál akár lábtartóként vagy különálló alkalmatosságként, is mely egy tárolót rejt. Anyagában és stílusában maximálisan illeszkedik a Tobi egyenes kanapéhoz, de önmagában is megvásárolható más kanapékhoz, ülőgarnitúrákhoz kiegészítőként. Méretei 102x82cm és 48cm magas, így jól elhelyezhető akár kisebb lakásokban vagy szobákban is, ülőfelülete megegyezik a Tobi egyenes kanapé hideg habos betétjével, hogy a komfort érzetünk a puffon is olyan legyen mint a kanapén. Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket most, és rendelje meg azonnal, vagy jöjjön el hozzánk és próbálja ki akár. Keressen minket bátran!

Méretei: 102x82cm

ADATOK:

Funkciók:
 - ülőfunkció
 - Tároló
 - Tobi kanapé kiegészítve plusz tároló

Méretek:
 - Szélesség: 102 cm,
 - Magasság: 48 cm,
 - Mélység: 82 cm,

 - Ülő magasság: 48 cm,

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület

Színek:
 - 485/29 világos szürke (szövet)

Felhívom