Timo kanapé 153.400 Ft-ért

Timo kanapé
Érdekli a termékünk?
153400 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Timo kanapé

Termék leírása:

Timo kanapé elegáns és ágyazható kanapéágy. Kidolgozása kiemeli a hagyományos kanapék sorából. Jellemzője még a kifinomultság és a prémium minőség. Ülőfelülete hideg habos és hullámrugós kombinált felület, ami lehető legkényelmesebb pihenést garantálja önnek a pihenéshez. Rendelhető kanapé lévén könnyen beszerezhető, kétféle barna színben: egy melegebben és egy letisztultabb világosban, anyaga a bőrt imitáló microfabre szövet. Ágyneműtartója az előrehúzható ülőrész alatt helyezkedik el, mely kiágyazáskor kerül elénk mielőtt lehajtjuk rá a háttámlát. Ha tetszik kanapénk, akkor ne késlekedjen, rendelje meg most, hívjon bátran, beszéljen értékesítőnkkel és jöjjön el megnézni, ha ki van állítva. Rendelhető rögtön! Ebben a kanapéban biztos nem csalódik.

Méretei: 202x97cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 202 cm,
 - Magasság: párnával 88 cm,
   párna nélkül: 78 cm
 - Mélység: 97 cm,
 - Fekvőfelület: 147 x 202 cm

 - Ülő magasság: 45 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 78 cm
   párnával: 59 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Egyenes kanapé

Színek:
 - 411/09 - Sötét barna (microfabre)
 - 411/08 - világos barna (microfabre)

Felhívom