Taifun sarokkanapé 0 Ft-ért

Taifun sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
0 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Taifun sarokkanapé

Termék leírása:

A Taifun sarokkanapé különleges megjelenéssel bír, színkombinációjának, és felületi mintázatának köszönhetően. Mivel ágyazható kivitelű, ezért akár vendégeink elszállásolására is remek lehetőségeket nyújthat. Tekintve, hogy ágyneműtartós, könnyedén használható tárolási feladatokra. Több színben is rendelhető. Amennyiben szeretné ezt az igényes megjelenésű kanapét megrendelni, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal már most, ugyanis ennek a kanapénak a rendelési ideje kicsit hosszabb!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós funkció
Méretek:
 - 280x205cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
 - Jobbos kialakításban
Színek: 
 - Több színben 

Felhívom