Vito Fulla Grey multirelax sarok ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Vito Fulla Grey multirelax sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Vito Fulla Grey multirelax sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Vito Fulla Grey multirelax sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A kartámasz állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható

- Ágyneműtartós
- Állítható kartámasz

- Multirelax funkció

Méretek:
- 300x185 cm befoglaló,

- 220x130cm fekvőfelület 

Kivitel:
- Hideg habos, hullámrugós ülőfelület
- Kattanó kartámasszal

Állás:
- Jobbos kialakításbanHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom