Velence sarok ülőgarnitúra 240.000 Ft-ért

Velence sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
240000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Velence sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Velence sarok ülőgarnitúra, közepes méretű, kellemes vonalvezetésű, praktikus ülőgarnitúra, ami a köztes méretével pont az önök által keresett darab! Szélessége csupán 260cm, amely pont a két legtöbbet keresett méret között van, így ezt a méretet is lefedjük különleges méretmódosítás nélkül. Ülőfelülete hullámrugós és hideg habos kombinált, hogy a megszokottnál is puhább és kényelmesebb legyen. Előrenyúló ottománja alatt ágyneműtartót rejt, mely elölről nyitható és tágas pakoló területtel ad. Az ülőrésze alatt pedig ágygépes szerkezettel szerelt fekvő felületet, hogy így váljon ágyazhatóvá. A ülőgarnitúra rendelhető tetszőleges szín és anyag választékban, akár jobbos vagy balos kialakításban is. Ha tetszik ülőgarnitúrank és szeretne vásárolni egyet ebből a bútorból, akkor hívjon minket és Tamás segít mindenben, vagy ha tud, akkor látogasson meg minket személyesen telefonos bejelentkezés után hogy kipróbálhassa.

Méretei: 257 x 190 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 257 cm,
 - Magasság: párnákkal: 86 cm,
   párna nélkül: 72 cm
 - Mélység: 190 cm,
 - Fekvőfelület: 120 x 190 cm

 - Ülő magasság: 46 cm,
 - Ülő mélység: párnával 62 cm
  párna nélkül: 80 cm

Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
 - Tetszőlegesen variálható szín és anyagban

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Felhívom