Toulon sarok ülőgarnitúra 159.000 Ft-ért

Toulon sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
159000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Toulon sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Toulon sarokkanapé kiváló minőségű, frappáns ülőgarnitúránk, mely méreteiből adódóan akár kisebb, vagy közepes méretű nappalikba is beilleszthető. Nézze csak meg, hogy milyen eleganciát tükröz vissza, a kiváló színárnyalatainkat, és színvilágának köszönhetően! Rengeteg színben kapható darabunk, ezért könnyedén tudunk olyat nyújtani, ami megfelelhet Önnek. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor ne habozzon hívni értékesítőnket, hogy tudjunk aktuális készletinformációkkal szolgálni. Amennyiben éppen nem lenne készleten, úgy beszerezzük Önnek. 

ADATOK:

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Balos kialakításban

Felhívom