Teresa bőr sarok ülőgarnitúra 499.000 Ft-ért

Teresa bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Teresa bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Teresa bőr sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Megjelenési eleganciáját feldobja a felületén megjelenő díszítő varrás. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. A darab ágyazható kivitelű, így akár éjjeli vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Állítható fejtámla
Méretek:
- 290x230cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás
Felhívom