Teresa bőr barna sarokkanapé puffal 549.000 Ft-ért

Teresa bőr barna sarokkanapé puffal
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Teresa bőr barna sarokkanapé puffal

Termék leírása:

A Teresa bőr barna sarokkanapé kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Szeretné vendégeit időnként éjszakára elszállásolni? Nem probléma, ágyazható kivitelénél fogva. Momentán barna színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Teresa bőr barna sarokkanapé. A teljes vételi árba tartozik a képen látható puff. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Kattanó fejtámla

Méretek:
- Szélesség:290x240cm,

Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom