Stark mélybarna sarok ülőgarnitúra 649.000 Ft-ért

Stark mélybarna sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
649000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Stark mélybarna sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Stark mélybarna sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- 3 db motoros relax ülés

Méretek:
- 430x230cm,

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullám rugós egységekkel.

 - Mélybarna szín 

Állás:
- Jobbos állás


Felhívom