Sardinien bordó sarok ülőgarnitúra 539.000 Ft-ért

Sardinien bordó sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
539000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Sardinien bordó sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Sardinien bordó sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Momentán bordó színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Sardinien bordó sarok ülőgarnitúra. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy számíthassunk Önre, és tudjunk egyeztetni!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
Méretek:
- 300x265cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom