Santa Fe mini sarok ülőgarnitúra már -tól

Santa Fe mini sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 399.000 Ft helyett!
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Santa Fe mini sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Santa Fe mini sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Balos kivitelben kapható. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Motoros relax
- Állítható fejtámla, háttámla és kartámasz
Méretek:
- 270x180cm befoglaló

- 240x140cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom