San Jose lounge sarok kanapé 381.800 Ft-ért

San Jose lounge sarok kanapé
Érdekli a termékünk?
381800 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • San Jose lounge sarok kanapé

Termék leírása:

San Jose Lounge kanapé egy igen szeretett sarok kanapénk, amit bemutatunk most önnek. Hatalmas méretével és mély beülésével, süppedős hullámrugós és hideg habos komfortos ülésével az igazi szieszták pihentető érzését adja át. Anyaga és színe nem változtatható, csak ebben a meleg barna színben és microfabe szövet anyagban tudjuk rendelni és bemutatni önnek. Külső méretei impozánsak: a 358 cm szélessége és hozzá az előre nyúló 220 cm-es ottománja mind-mind alkalmas egy kis sziesztára, de ha vendégeket fogadunk az ő kényelmes elhelyezésére is. Hisz maga az ottomán is 101 cm széles és kb. 200 cm az ülő/fekvő felülete, de az íves karfás szélesebb rész is elég akár magában is erre a célra. Ha tetszene kanapénk, amit bemutattunk, ne késlekedjen, rendelje meg most, hívjon bátran, beszéljen értékesítőnkkel és jöjjön el, nézze meg, ha ki van állítva, vagy rendelje meg rögtön, ebben a kanapéban biztos nem csalódik.

Méretei: 358x219cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Nagy fekvő felületek
 - Opcionálisan puff rendelhető hozzá

Méretek:
 - Szélesség: 358 cm,
 - Magasság: párnával 91 cm,
   párna nélkül: 76 cm
 - Mélység: 219 cm,
 - Fekvőfelület: 101 x 200 cm

 - Ülő magasság: 45 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 106 cm
   párnával: 85 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - jobbos kanapé
 - balos kanapé
 - Nem átszerelhető kialakítás

Színek:
 - 469/08 - Barna (microfabre)

Felhívom