Rocco ágyazható sarok ülőgarnitúra 210.000 Ft-ért

Rocco ágyazható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
210000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Rocco ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Rocco ágyazható sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. Több színben is kapható, ezért megtalálhatja azt a megoldást, ami a lakásához legjobban illik. A felület kényelmessége a hideghabos egységek által szolgáltatott. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja Tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkcióval
- Ágyneműtartós funkcióval
Méretek:
- 298x215
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
- Több színben is kapható
Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom