Parole bézs színű sarok ülőgarnitúra 399.000 Ft-ért

Parole bézs színű sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Parole bézs színű sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Parole bézs színű sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Pillanatnyilag bézs színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Jobbos kivitelben kapható. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
-280x230cm

Kivitel:
- Multi relax funkciós ülőegységek

Állás:
- Jobbos kivitel

Felhívom