Párizs ágyazható sarokkanapé 289.000 Ft-ért

Párizs ágyazható sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
289000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Párizs ágyazható sarokkanapé

Termék leírása:

A Párizs ágyazható sarokkanapé kiváló, igényes megjelenéssel bír. Nézzen csak végig ezen a szép, letisztult felületen, és egyenes vonalvezetésen! Nem csupán kényelmes, hanem még a helység hangulatát is feldobhatja. Ágyneműtartós voltánál fogva remek lehet tárolási feladatokra is. Akár több színben is kapható, így remekül megtalálhatja azt a kivitelt, ami Önnek a leginkább megfelelő. Kattanó fejtámlás, ami miatt elmondható, hogy maximálisan megoldott a kényelmi funkcionalitás. Szeretne egy ilyen remek darabot? Hívja értékesítőnket, hogy tudjunk készletinformációval rendelni. Ha nincs képen raktáron, akkor megrendelhetjük Önnek minél hamarabb. 

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós funkció 
 - Állítható fejtámla
Méretek:
 - 265x180cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
 - Jobbos kialakításban
Színek: 
 - Több színben is 

Felhívom