Pandora ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra 329.000 Ft-ért

Pandora ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
329000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Pandora ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Pandora ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Pandora ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
- Méret: 255x175cm,

- Fekvő felület: 120x190cm,
Kivitel:
- Hideghabos, hullámrugós
Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom