Nelson barna sarokkanapé 370.000 Ft-ért

Nelson barna sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
370000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nelson barna sarokkanapé

Termék leírása:

A Nelson barna sarokkanapé kifejezetten igényes megjelenésű, impozáns darabja kereskedésünknek. A felületét, és a szegélyét díszítő varrás ékesíti a megjelenési elegancia növelésének érdekében. Ágyazható, ebből adódóan éjszakai vendégvárásra is tökéletesen alkalmas. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokra is remekül felhasználható. Német termékeinkhez hasonlóan ez a kanapé is kiváló minőségű, és sok vásárlónk elégedettségét okozta. Amennyiben felkeltettük a figyelmét, hívja értékesítőnket! Készletről vihető! 

ADATOK:

Méretek:
- 340x230cm befoglaló 

- 210x125cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás

Felhívom