Messina valódi bőr sarokülőgarnitúra 399.000 Ft-ért

Messina valódi bőr sarokülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Messina valódi bőr sarokülőgarnitúra

Termék leírása:

A Messina valódi bőr sarokülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Momentán bordó színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Motoros relax funkciójának köszönhetően kiváló lehetőségeket nyújthat akár relaxálásra is. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Messina valódi bőr sarokülőgarnitúra. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax
 - Kattanó fejtámla
Méretek:
 -285x180cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
 - Jobbos kialakításban
Színek: 
- Bordó kivitelben

Felhívom