Melfi U alakú ülőgarnitúra puffal 319.000 Ft-ért

Melfi U alakú ülőgarnitúra puffal
Érdekli a termékünk?
319000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Melfi U alakú ülőgarnitúra puffal

Termék leírása:

A Melfi U alakú ülőgarnitúra puffal igényes megjelenésű, pompás párosításunk. A kanapé kartámasza mozdítható, a kényelmi funkcionalitás fokozásának érdekében. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. Momentán szürke színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. A vásárlási árba a puff is bele foglalt. Kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb, hogy tudjunk Önnek segíteni!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
- Ágyneműtartós

Méretek:
- 342x175x175cm

Kivitel:
 -Hideghabos, hullámrugós kivitel

Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom