Lyon ágyazható sarok ülőgarnitúra 166.000 Ft-ért

Lyon ágyazható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
166000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lyon ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Lyon ágyazható sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció,
- Ágyneműtartós funkció,

- Átszerelhető 

Méretek:
-240x160cm

Kivitel:
- Kiváló minőségű hullámrugók és a poliéterhab

Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom