Luzern sarok kanapé 218.000 Ft-ért

Luzern sarok kanapé
Érdekli a termékünk?
218000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Luzern sarok kanapé

Termék leírása:

Ezt a kanapét pont Önnek tervezték, puha tapintású szövet, kényelmes ülőfelületek, széles ottomán. Kényelmesen pihenhet egy nehéz nap után a párjával és lazíthatnak zenehallgatás közben vagy tévézve. Mindemellett a barátok is kényelmesen elférnek, mert mintha hívogatna, hogy kényelmesen üldögéljünk rajta és beszélgessünk, vagy buli alkalmával is társasági élet közepe lehessen. Az éjszakából is kiveszi a részét, hisz kényelmes és tágas ággyá alakítható, ahol 2 ember kényelmesen elfér a 140 x 213 cm-es fekvőfelületén. Német partnerünk masszív, de igényes és szép kanapéjának ülőfelületei hullámrugós és hideg habos kombinált No-Sag ülései és magas kopásállóságú mikroszövésű kárpitja a tartósságra és kényelemre lett tervezve. A sarok kanapé jobbra és balra is szerelhető, valamint kihúzható ülőlapja alatt tágas ágyneműtartót rejt a 254 x 208 cm-es kanapé. Ha tetszik kanapé, ne késlekedjen, rendelje meg most, hívjon bátran, beszéljen értékesítőnkkel, és jöjjön el, nézze meg, ha ki van állítva vagy rendelje meg rögtön! Ebben a kanapéban biztos nem csalódik!

Méretei: 254x208cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
 - Zseb a kanapé oldalán

Méretek:
 - Szélesség: 254 cm,
 - Magasság: párnával 87 cm,
   párna nélkül: 77 cm
 - Mélység: 208 cm,
 - Fekvőfelület: 140 x 213 cm

 - Ülő magasság: 44 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 79 cm
   párnával: 55 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású
 - Átszerelhető

Színek:
 - 411/03 - 727/03 - Oliva zöld (szövet)
 - 411/08 - 727/08 - Barna (szövet)
 - 411/09 - 727/09 - Antracid (szövet)

Felhívom