Lido kék ülőgarnitúra bőrből 499.000 Ft-ért

Lido kék ülőgarnitúra bőrből
Érdekli a termékünk?
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lido kék ülőgarnitúra bőrből

Termék leírása:

A Lido kék ülőgarnitúra bőrből remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel egyszerű, letisztult megjelenéssel bír, ezért feldobja a helység hangulatát. A darab állítható fejtámlával, és mozdítható oldalsó kartámasszal felszerelt, és nem is véletlenül: ez által találhatja el a makulátlan kényelmi pozíciót. Pillanatnyilag kék színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Motoros relax funkciójának köszönhetően kiváló lehetőségeket nyújthat akár relaxálásra is. Balos kivitelben kapható. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanós fejtámla
- Állítható kartámasz

- Motoros relax 

Méretek:
-250x165cm

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom