Lava sötétszürke motoros relax sarok ülőgarnitúra 449.000 Ft-ért

Lava sötétszürke motoros relax sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
449000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lava sötétszürke motoros relax sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Lava sötétszürke motoros relax sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Letisztult megjelenésének köszönhetően igényességet sugároz ki. Az állítható hátsó fejtámla, és a mozdítható oldalsó kartámasz a makulátlan kényelmi funkcionalitást segítik elő. Pillanatnyilag sötétszürke színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Mivel bőrből készült, ezért kiváló minőségű, frappáns, és strapabíró. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!b

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó fejtámla
-Állítható kartámasz

Méretek:
- Szélesség:265x175cm,

Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom