Inferno ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra már -tól

Inferno ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 240.000 Ft helyett!
240000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Inferno ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Inferno ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A kartámasz mozdítható, ezzel biztosítva, hogy megtalálhassa a legkomfortosabb pozíciót. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. Amennyiben meg szeretné rendelni a darabot, ne felejtse el hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció
- Kattanó karfák

Méretek:
- 293 x 173 cm

Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület kombinált hullám rugós egységekkel.
- Duplakomfortos üléselemek
- kinyitható ágygépen hideghabos szivacsozással.

Állás:
- Jobbos kialakításban
- Balos kialakításban


Felhívom