Genua sarok kanapé 198.000 Ft-ért

Genua sarok kanapé
Érdekli a termékünk?
198000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Genua sarok kanapé

Termék leírása:

Kiváló német partnerünk kanapéja a Genova, helytakarékos kialakításával egy heverészésre is alkalmas, előrenyúló ottománból és mellé, oldalsó irányba nyúló kényelmes ülőrészből áll, háttámlákként 3 darab keményre tömött párnával biztosítja a fiatalos, kényelmes és helytakarékos megjelenést. Az ülőrész és a párnák kiváló nagy kopásállóságú anyagával kellemes megjelenést biztosítanak. A sarok kanapéhoz illeszkedő puff illeszkedik az ottomán rész melletti kis öbölbe, kényelmes fekvőfelületet nyújtva a használónak. Kellemes színeivel és kárpitozásával könnyen kombinálható más bútorokkal, így a megjelenése nagyon jól illeszkedik sok lakásba. Az ottománon kényelmesen elheveredhetünk és a hozzáillő puff pedig lábtartóként szolgálhat. Ülőfelülete NoSag rugózású hideg habos és hullámrugós kombinált felület, mely a maximális pihenésre és kényelemre lett kifejlesztve íves karfákkal. Ha megtetszett az imént bemutatott kanapé, hívjon minket bátran! Ha van kiállítva, nézze meg, vagy egyszerűen csak rendeljen egyet magának otthonába.

Méretei: 250x179cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Hozzá rendelhető puffal ágyazható ( +46.900,-Ft )

Méretek:
 - Szélesség: 250 cm,
 - Magasság: párnával 92 cm,
   párna nélkül: 77 cm
 - Ottomán szélesége: 107 cm
 - Mélység: 179 cm,

 - Ülő magasság: 48 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 83 cm
   párnával: 64 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - NoSag Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - csak jobbos állásban
 - csak balos állásban

Színek:
 - 369/03 - 311/03 - halvány cián kék
 - 369/09 - 311/29 - bézs

Felhívom