Finca multirelax sarok ülőgarnitúra 349.000 Ft-ért

Finca multirelax sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
349000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Finca multirelax sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Finca multirelax sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A háttámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót hátul. A kartámasz szintén állítható, ezzel az esztétikumot növelve. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Motoros relax funkciójának köszönhetően kiváló lehetőségeket nyújthat akár relaxálásra is. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
- Állítható kartámasz

- Állítható háttámla

- Multirelax funkció

Méretek:
- 295x190cm befoglaló,

Kivitel:
- Hideg habos, hullámrugós ülőfelület
- Kattanó kartámasszal

Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom