Enterprise textilbőr sarok ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Enterprise textilbőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Enterprise textilbőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Enterprise textilbőr sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Letisztult megjelenésének köszönhetően igényességet sugároz ki. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A textilbőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Jobbos kivitelben kapható. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
 -Kattanó fejtámasz

 - Mozdítható oldalsó kartámasz

Méretek:

 - 280x240cm

Állás:
 - Jobbos kialakításbanHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom