Driver piros sarok ülőgarnitúra már -tól

Driver piros sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 350.000 Ft helyett!
350000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Driver piros sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Driver piros sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. A hideghabos kivitelének köszönheti a puha, kényelmes felületét. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható

- Ágyneműtartós
- Állítható fejtámlákkal

Méretek:
- 265x210 cm,

Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
 - Kattanó fejtámlákkal

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom