Doreen német sarok ülőgarnitúra 549.000 Ft-ért

Doreen német sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Doreen német sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Doreen német sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Balos kivitelben kapható. Német import termékeink színvonalát hozza eme Doreen német sarok ülőgarnitúra. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
- Multirelax
Méretek:
- 258x270cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom