Devenport motoros sarok ülőgarnitúra 369.000 Ft-ért

Devenport motoros sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
369000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Devenport motoros sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Devenport motoros sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Balos kivitelben kapható. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla 

- Motoros relax
Méretek:
- 263x227cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom