Cavallo ülőgarnitúra 210.900 Ft-ért

Cavallo ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
210900 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Cavallo ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Cavallo kanapé egy modern sarokkanapé, ami bájosan illeszkedik modern környezetébe. Az ülések dekoratív felosztása és magas ülésmagassága igazán kényelmes heverészést biztosít. Világosszürke lapos előrészel és letisztult sima vonalvezetésével elegánsnak tűnik, de ugyanakkor modern is, nyitvatartva a lehetőséget arra, hogy a Cavallo-t különböző bútortípusok közé integráljuk. Nyugodtan illeszkedik a régi hagyományos szekrények és nappali falakhoz is. de a modern magasfényű, LED-es nappalifalak társaságában is jól mutat. A No-Sag ülőfelület, a hideghabos szivacsozással kombinálva egy valóban komfortos és kényelmes ülést biztosít, amiből nincs kedve kiszállni. A négy nagy párna közti pihenést kis díszpárnákkal egészítheti ki. A vendégekre is gondolt a gyártó, mivel a kanapé ágyazható, háttámlákat előre hajtva, a kanapéülőrészének előre húzásával egy nagy és kényelmes vendégágy akasztható ki, ami alatt bőséges tároló hely van. A kanapén fekve, pihenve nincs probléma, hogy hová tűnt a TV távirányító: a kanapé oldalán lévő zsebben nyugodtan tárolható, így sosem tűnik el vagy fekszünk rá. Ezért az extra kényelmes és praktikus bútorért ne habozzon, hívjon minket érdeklődjön! Rendelje meg még most, hogy otthonában minél hamarabb kényesemen elheveredve pihenhessen.

Méretei: 268 x 198 cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 268 cm,
 - Magasság: párnával 88 cm,
   párna nélkül: 76 cm
 - Mélység: 198 cm,
 - Fekvőfelület: 225 x 134 cm

 - Ülő magasság: 45 cm,
 - Ülő mélység: párnával 57 cm
  párna nélkül: 73 cm

Kivitel:
 - No-sag hullám rugós és
 - Hideg habos ülőfelület
 - A párnák tartozékok

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Színe: (képeken)
 - Szürke - menta színű párnákkal (369/09-369/03)

Felhívom