Anett sarok ülőgarnitúra 299.000 Ft-ért

Anett sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
299000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Anett sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Anita sarok ülőgarnitúra megérkezett, elegáns, nagy és kényelmes, ahogy már megszokhatták a bútorainknál. Kialakítása és formavilága igazán impozánssá teszi ezt a bútort mindenki számára: elegáns letűzéseivel, díszítő varrásaival még hívogatóbban hat, hogy otthonában ezen pihenjen meg egy nehéz nap után. Elegáns párnái a nagy betűzések és kialakításuk miatt kevésbé deformálódnak, így jól veszi az egész napos strapát és gyűrődést. A kanapé ágyazható és ágyneműtartós kialakításban rendelhető, egyedi méret is megoldható, szín és anyagvariációi pedig közel 80-90 fajta, amiből tud választani. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal, vagy látogasson el hozzánk személyesen és keresse Tamást! Értékesítőink állnak rendelkezésére.

Méretei: 345x220cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 345 cm,
 - Magasság: párnával 82 cm,
   párna nélkül: 69 cm
 - Mélység: 220 cm,
 - Fekvőfelület: 135x265 cm

 - Ülő magasság: 38 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 90 cm
   párnával: 69 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású
 - Átszerelhető

Felhívom