Santos U formájú ágyazható ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Santos U formájú ágyazható ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Santos U formájú ágyazható ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Santos U formájú ágyazható ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. A darab ágyazható kivitelű, így akár éjjeli vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi esztétikumát. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Santos U formájú ágyazható ülőgarnitúra. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
- Állítható fejtámasz
Méretek:
- 330x220x180cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom