Santa Lucia luxus U ülőgarnitúra már -tól

Santa Lucia luxus U ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 599.000 Ft helyett!
599000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Santa Lucia luxus U ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Santa Lucia luxus U ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Az állítható fejtámasz, és a mozdítható háttámla a kényelmi funkcionalitást fokozza. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Santa Lucia luxus U ülőgarnitúra. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:

 - Multirelax

 - Állítható fejtámla 

 - Állítható oldalsó kartámasz 

 - Állítható háttámla

Méretek:
- 400x200x270cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom