Sammy valódi bőr sarok ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Sammy valódi bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Sammy valódi bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Sammy valódi bőr sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Az állítható hátsó fejtámla, és a mozdítható oldalsó kartámasz a makulátlan kényelmi funkcionalitást segítik elő. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Balos kivitelben kapható. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
Méretek:
- 240x200cm
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításbanHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom