Sammy nagy valódi bőr sarok ülőgarnitúra 399.000 Ft-ért

Sammy nagy valódi bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Sammy nagy valódi bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Sammy nagy valódi bőr sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. A hátlapot valódi szövet borítja. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Ha megtetszett a darab, akkor hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy tudjunk Önnek készletinformációkkal szolgálni. Amennyiben éppen nem lenne raktáron, meg tudjuk rendelni Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
Méretek:
- 240x210cm
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom