Sammy kis sarokkanapé 269.000 Ft-ért

Sammy kis sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
269000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Sammy kis sarokkanapé

Termék leírása:

A Sammy kis sarokkanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. A hideghabos kivitelének köszönheti a puha, kényelmes felületét. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. A teljes vételi árba tartozik a képen látható puff. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy számíthassunk Önre, és tudjunk egyeztetni!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkcióval
 - Ágyneműtartós funkcióval
 - Állítható fejtámla
Méretek:
 - 230x160cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakításban

Felhívom